Eveniment

Accident de muncă la Roșiorii de Vede. Un bărbat și-a pierdut viața

În dimineața zilei de vineri, la o societate aparținând Primăriei Roșiorii de Vede, în cadrul serelor deținute de aceasta, a avut loc un accident de muncă soldat cu decesul persoanei care era de serviciu în acea noapte, un bărbat în vârstă de 45 de ani aflat în încăperea în care s-a produs accidentul.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a fost găsit de colegi de dimineață, iar accidentul s-a produs de la o centrală pe gaz, care a luat foc. Trupul bărbatului a suferit și arsuri din cauza temperaturilor din încăpere, însă, se pare, cauza decesului este intoxicația cu monoxid de carbon, arsurile survenind după ce bărbatul a decedat. Cauza exactă a decesului va fi stabilită, însă, de medicul legist. La fața locului s-au deplasat echipaje SAJ, ISU, ITM, criminaliști și procurori, care vor stabili cu exactitate cauzele care au dus la incident, precum și cauza decesului bărbatului. Separat, ITM Teleorman va deschide o anchetă și pentru accident de muncă, dat fiind faptul că accidentul a avut loc în timpul serviciului. Potrivit ITM Teleorman, la centrala termică s-a produs o explozie pe fondul unei acumulări de gaze, deoarece, din primele cercetări a reieșit că centrala nu avea protecție la cazan și nu exista nici detector de gaz în încăperea în care aceasta era montată. (C.P.)

3 Comments

  1. Inginerul MICHEANU a facut praf URBIS!!! Oamenii valorosi si seriosi, adevaratii profesionisti au fost concediati, doar slugile si spagarii cotizanti la conducere au rezistat!!!Cerem D.N.A., sa ancheteza URBIS-ul!!!

  2. Victima era angajat al sc, urbis condusa de inginerasul Micheanu firma capusa a primariei.Mai grav este faptul ca au mai avut loc 2 incidente identice in ultimul an , la aceiasi centrala si nu s-a luat nici o masura

  3. Cei de la ITM sa mai lase controlele la magazine si carciumi si sa treaca la controale serioase de agenti economici producatori si prestatori de servicii-koyo,fabrica de tigai-FBS,IAICA,firmele care distribuie gaze,cei care monteaza centrale termice,etc, deci acolo unde sunt pericole care pot duce la moartea oamenilor.
    Domnule director Ciobanu Emil puneti oamenii la treaba ,ca nu mai merge asa um se lucreaza acum
    Oamenii de la firmele de paza stau 24 de ore in continu la servici contrar legilor de munca;la tigai-FBS, la statia de umplere GPL de la bariera Turnu,etc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.