Eveniment

Accident cu victime, la Conțești/ Trei persoane, între care un copil, au ajuns la spital

Trei persoane, între care un  copil, au fost rănite, într-un accident rutier produs, joi după-amiază, pe DJ506, raza localității Conțești. Din primele date, este vorba despre un doi adulți și un copil, găsiți conștienți și cooperanți de către echipajele de salvare. După ce au primit îngrijiri medicale la fața locului, cele trei victime au fost preluate de salvatori și transportate la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un tractor, iar femeia care conducea tractorul susține că a vrut să facă stânga de pe drumul principal, că s-a asigurat, dar că nu și-a dat seama că mașina pe care o văzuse la o distanță care, spune ea, i-ar fi permis să intre pe șosea, ar fi putut să ajungă atât de repede încât să se producă un accident.

În urma impactului dintre autoturism și tractor, cel din urmă a fost rupt în două, iar autoturismul a intrat într-un cap de pod. Victimele sunt toate din mașina mică, femeia care conducea tractorul a scăpat teafără.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, iar oamenii legii au preluat cazul, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.