Eveniment

Accident cu trei victime în Poroschia

Un alt eveniment rutier s-a produs pe șoselele din Teleorman, de data aceasta în localitatea Poroschia. Anunțați despre trei autoturisme implicate și posibil patru victime, salvatorii teleormăneni au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o mașină de stingere, o mașină de transport personal și victime multiple și 4 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Teleorman.

Potrivit ISU Teleorman, în urma accidentului au rezultat trei victime, conștiente și cooperante, neîncarcerate, dintre care două, un bărbat și o femeie, cu vârste cuprinse între 22 și 27 de ani, au fost transportate la UPU Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate; a treia victimă, de gen masculin, după ce a primit primul ajutor din partea echipajelor medicale, a refuzat să meargă la spital.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și îndepărtarea elementelor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul rutier să poată fi reluat în condiții de siguranță. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.