Eveniment

Abuz sau răzbunare din partea polițistului care i-a ridicat plăcuțele colegului de la Înmatriculari?!

Răsturnare de situație în cazul angajatului de la Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor care a rămas, ieri, fără plăcuțele mașinii, după ce un agent de ordine publică a considerat că sunt neconforme.

Agentul de poliție Domnel Neagu este contrazis chiar de Prefectul județului Florinel Dumitrescu, care suține că acest caz a fost verificat de o comisie formată din specialiști ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman și ai Atelierului pentru confecționat plăci cu numere de înmatriculare din cadrul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, iar concluziile sunt clare: plăcuțele subinspectorului Dan Eib “sunt conforme cu Standardul Român „Plăci de înmatriculare cu fond reflectorizant pentru autovehicule și remorci” – SR 13078”. În cele din urmă, subinspectorul Dan Eib și-a primit înapoi plăcuțele de înmatriculare ridicate ieri.

În ceea ce-l privește pe agentul de poliție Domnel Neagu, despre care se știe că e polițist de Ordine Publică, însă are și atribuții de Rutieră, poate n-ar fi rău ca superiorii săi să ia în calcul ca acesta să rămână fără atribuțiile de rutierist după asemenea gafă. Sau răzbunare, dacă e să dăm crezare gurii lumii.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.