Social

Absolvenţii de gimnaziu care au obţinut 10 la Evaluarea Naţională vor fi premiaţi

Monica DUMITRESCU

Cinci absolvenţi de gimnaziu din Teleorman, în prezent elevi în clasa a IX-a, care au obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţională din vară, vor fi premiaţi vineri, 30 septembrie. Festivitatea de premiere va avea loc în sala de şedinţe a Casei Corpului Didactic Teleorman, începând cu ora 12.00.

Potrivit unui ordin al ministrului Educaţiei, aprobat la jumătatea acestei luni, sunt premiaţi elevii care au obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţională şi Bacalaureat. În Teleorman, însă, niciun absolvent de liceu nu a obţinut anul acesta media 10 la Bacalaureat.

La Evaluarea Naţională anul acesta au obţinut media 10 elevii: Andrei Cristina Lucia Andreea de la Şcoala nr. 2 Videle, Burtea Daria Teodora – Şcoala “Mihai Viteazul” Alexandria, Georgescu Luana Teodora Silvia – Şcoala “Mihai Eminescu”, Roşiorii de Vede, Iordan Elena Bianca – Şcoala “Miron Radu Paraschivescu”, Zimnicea şi Niţă Denisa Teodora – Şcoala nr. 1 Videle. Aceştia vor primi câte un premiu în valoare de 1000 lei fiecare.

Pentru absolvenţii de liceu cu media 10 la Bacalaureat premiile sunt în valoare de 3000 lei. Decizia premierii absolvenţilor care obţin media 10 la examenele naţionale a fost luată pentru stimularea şi susţinerea performanţei şcolare în învăţământul preuniversitar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.