Sport

A treia înfrângere consecutivă pentru CSM Alexandria în campionatul Ligii a II-a

Sâmbătă dimineața s-au jucat o parte dintre meciurile etapei cu numărul șapte din campionatul Ligii a II-a de fotbal masculin, etapă în care s-a disputat și partida dintre CSM Alexandria și proaspăt retrogradata din prima ligă, FC Argeș.

Meciul s-a încheiat cu o înfrângere la scor pentru CSM Alexandria, echipa pregătită de Eugen Beza impunându-se cu 4-0 pe Stadionul Municipal din Turnu Măgurele. Golurile argeșenilor au fost înscrise în minutele 5, 38, 89 și 90+2 de Grigore Turda, Milcio Anghelov, Florian Haită, respectiv de Yanis Nikolas Christian Pîrvu, din lovitură de la 11 metri.

Trebuie menționat că echipa lui Ștefan Odoroabă nu a câștigat niciun punct pe teren propriu sezonul acesta, cu o singură victorie (împotriva Concordiei Chiajna) și un rezultat de egalitate (contra CSA Steaua), acumulând doar patru puncte după șapte meciuri jucate, fiind poziționată pe locul 18 în clasamentul Ligii a II-a.

Următorul meci al Alexandriei va fi disputat acasă, pe Stadionul Municipal din Turnu Măgurele, în Cupa României Betano, în faza: grupelor, contra fostei multiple-campioane CFR Cluj. Partida va avea loc joi după-amiază, 28 septembrie, ora 18.30.

În campionat urmează o deplasare la Slobozia, unde CSM Alexandria va încerca să obțină cele trei puncte împotriva echipei antrenată de Adrian Mihalcea, Unirea Slobozia. Meciul va avea loc duminică, 1 octombrie, ora 11:00, pe Stadionul „1 Mai” din Slobozia. (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.