Social

A început sesiunea specială a Bacalaureatului pentru olimpici

Astăzi a început sesiunea specială a examenului de Bacalaureat pentru absolvenţii de liceu participanţi la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale. Prima probă este la Limba şi literatura maternă, susţinută de elevii aparţinând minorităţilor naţionale, potrivit calendarului aprobat de ministrul Educaţiei.
Marți este programată proba obligatorie a profilului, iar cea la alegere a profilului şi specializării,în ziua următoare, miercuri, pentru ca joi să se desfășoare proba la  Limba şi literatura română.

Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română va avea loc vineri, iar între 22 – 23 mai vor fi evaluate competenţele lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.
Competenţele digitale se vor evalua pe 24 mai, iar elevilor din partea minorităţilor naţionale  li se vor evalua pe 25 mai competenţele lingvistice de comunicare orală în limba maternă.

Pe 26 mai se afişează rezultatele şi tot în aceeaşi zi se vor putea depune contestaţiile. Rezultatele finale după rezolvarea contestaţiilor vor fi afişate pe data de 29 mai.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.