Social

A început programul “Biblioteca de vacanţă în Europa de acasă”! – ediția 2022

Unul dintre cele mai apreciate programe derulate de Centrul EUROPE DIRECT Teleorman, găzduit de Biblioteca Municipală „Gala Galaction” din Roșiori de Vede, și anume Biblioteca de vacanţă în EUropa de acasă s-a deschis oficial și în acest an.

“Cu toate că am schimbat locul de desfășurare, care inițial era stabilit în Grădina Publică „Mihail C. Mănciulescu”, elevi de toate vârstele, dar și adulți au venit la întâlnirea de vară cu CARTEA. Am citit împreună din clasicii literaturii române, dar și despre cele mai frumoase povești europene în Anul european al tineretului, am creat „opere” în proză și în versuri despre Europa de acasă, unită în diversitate, am vorbit despre drepturi și libertăți, despre nediscriminare și acceptare. Invitatul special al zilei a fost un membru al Uniunii Scriitorilor din România, poeta Florina Carvaci, cea care ne-a și recitat din opera sa.

A fost o zi în care tinerii noștri minunați și-au descoperit talente nebănuite, curajul de a vorbi în public și bucuria de a socializa!

Până la următoare întâlnire, îndemnul nostru rămâne neschimbat: CITEŞTE!”, transmit reprezentanții Centrului Europe Direct Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.