Sport

A fost un pic de tensiune la Turnu Măgurele – Premiul Knauf, aproape să nu se acorde?

Parteneriatul pe care AJF Teleorman îl are alături de sponsorul campionatului judeţean, Knauf, a intrat în al zecelea sezon de colaborare, iar de-a lungul acestor ani s-au acordate zeci de echipamente pentru echipele laureate. Este ştiut faptul că regula acordării premiului pentru fiecare etapă este criteriul disciplinar, iar punctajul care se acordă pe fiecare segment competiţional este stabilit de secretariatul AJF. Singura cerinţă pe care sponsorul campionatului judeţean, Knauf, a pretins-o de la echipele laureate, la fiecare distincţie acordată, a fost aceea ca echipa care primeşte un rând de echipament, să joace în meciul respectiv (care urmează festivităţii) în echipamentul primit. Atât şi nimic mai mult, pentru că de-a lungul sezonului nu stă nimeni să verifice de câte ori mai îmbracă echipele laureate echipamentele primite cu însemnele sponsorului campionatului.

Sâmbăta trecută, Sporting Turnu Măgurele a fost laureată pentru sportivitate după 5 etape, iar premiul respectiv l-a primit înaintea jocului cu Metalul Peretu. Numai că, din surse demne de încredere, am aflat că puţin a lipsit ca festivitatea să nu se desfăşoare. Principalul motiv se pare că era legat de refuzul echipei din Turnu Măgurele de a juca cu însemnele sponsorului campionatului judeţean, respectiv de a păstra echipamentul cu însemnele proprii (pe care este trecut numele sponsorului Eurosiloz). S pare că ar fi existat chiar propunerea unei variante de compromis (să dispute o repriză cu echipamentul nou-primit, ioar în a doua repriză să revină la cel tradiţional), însă reprezentantul AJF Teleorman la festivitate, Cătălin Cuşcă, ar fi refuzat categoric şi chiar a vrut să plece de la stadionul din Turnu Măgurele, cu echipament cu tot.

În cele din urmă, festivitatea s-a desfăşurat normal, lucrurile şi-au urmat cursul obişnuit, iar gazdele au jucat cu noul echipament în jocul respectiv; iar prima festivitate pentru fairplay care nu se ţine n-a mai avut loc.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.