Eveniment

A fost semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea sediului ISU Teleorman

Inspectorul șef al I.S.U. “A.D. Ghica” al județului Teleorman, colonel Marius Stancu a semnat luni, 16 septembrie, la sediul ADR SUD Muntenia din municipiul Călărași, contractul de finanțare al proiectului „Reabilitarea termică a clădirii C1 în vederea creșterii performanței energetice”, derulat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 3 — Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritate de investiţii 3.1 – Sprijinirea eficientei energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea B – Clădiri publice.

Cu o valoare ce se ridică la 1.796.028, 87 de lei , din care valoarea totală neeligibilă 286.766,75 de lei și valoarea totală eligibilă 1.509.262,12 de lei, prin proiect va fi reabilitat sediul inspectoratului de pe strada Carpați, nr. 7, din municipiul Alexandria, prin Programul Operațional Regional, cu sprijinul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia (ADR Sud Muntenia).

Asistența fnanciară nerambursabilă este în sumă de 1.282.872,80 de lei, contribuția inspectoratului la cheltuielile eligibile sunt în sumă de 226.389,32 lei, iar contribuția inspectoratului la cheltuielile neeligibile sunt în sumă de 286.766,75 de lei.

În vederea derulării proiectului, la nivelul unității a fost constituită o echipă de implementare formată din nouă cadre militare specializate în domeniile manager de proiect, achiziții publice, expert tehnic, consilier juridic și responsabil financiar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.