Eveniment

A fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul ,,Rețea de iluminat public în incinta fostei UM”

Marți, 21.05.2019 la Primăria Municipiului Alexandria, Secretarul de Stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice Adrian Ionuț Gâdea și Primarul municipiului Victor Drăgușin au semnat contractul pentru proiectul  ,,Rețea de iluminat public în incinta fostei UM”.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, apelul de proiecte cu numărul POR/2018/3/3.1/C/1/7 Regiuni, Axa Prioritară 3, Prioritatea de Investiții 3.1, Operațiunea C – Iluminat Public.

Rețeaua ce se va realiza în noul cartier va avea o lungime de 2.135 m susținută de 65 de stâlpi de iluminat dotați cu corpuri de iluminat cu lămpi LED și sistem de telegestiune.

Durata de realizare a investiției este de 15 luni – proiectare și execuție.

După “O mai bună conexiune a orașelor Alexandria si Cherven Bryag la TEN-T” finanțat prin Programul Interreg V-A România – Bulgaria, Axa Prioritară 1- O regiune mai bine conectată, Obiectivul specific 1.1- Imbunătățirea cooperării, a planificării și dezvoltării sistemului rutier trasnfrontalier pentru o mai bună conexiune la rețeaua de transport TEN-T, contractul semnat ieri este al doilea din cele 13 obiective ce vor fi finanțate din fonduri europene în Alexandria.

One Comment

  1. E bine mai baieti ca dati mana intre voi ,ca nu va mai baga nici dracu in seama . cand lumea civilizata construieste zgrie nori si trimite roboti pe Marte ,voi va felicitati ca puneti becuri.hooooooooo banditilor.oraba dupa voi

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.