Social

A fost publicată lista pensionarilor care beneficiază de bilete de tratament în seria a VIII-a – Locurile libere vor fi redistribuite pe 7 iulie

Casa Judeţeană de Pensii Teleorman a publicat lista celor 135 de pensionari din judeţ care beneficiază de bilete de tratament în cadrul celei de-a VIII-a serii de tichete asigurate de Casa Naţională de Pensii, aceasta putând fi consulată pe pagina de internet a instituției, la adresa  http://www.pensiiteleorman.ro/bilete-de-tratament/afisare-seria-8-2021.pdf.

Datele de intrare în staţiuni pentru această serie sunt zilele de 11 – 14 iulie şi, potrivit informaţiilor furnizate de Casa Judeţeană de Pensii Teleorman, pensionarii vor fi cazaţi la hoteluri de două şi patru stele.

Conform sursei citate, beneficiarii biletelor de tratament au fost distribuiţi pentru staţiuni ca Neptun, Herculane, Amara, Slănic Prahova, Olănești, Vatra Dornei, Pucioasa, Covasna, Felix, Buziaș, Eforie Nord, Călimănești, Saturn, Mangalia, Moneasa sau Căciulata.

Redistribuirea biletelor nevalorificate va avea loc miercuri, 7 iulie, informează Casa de Pensii Teleorman. Înscrierile pentru redistribuire se fac până marți, 6 iulie, la ghişeu sau telefonic la numărul 0247/310540.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.