Eveniment

A fost înregistrat al treilea deces provocat de COVID-19 în Teleorman

UPDATE: Bărbatul din Roșiorii de Vede răpus de coronavirus avea 63 de ani și suferea de boală cardiovasculară și diabet zaharat tip II, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Potrivit sursei citate, acesta a fost transferat la Spitalul Victor Babeș, în secția de ATI, pe 15 aprilie și a decedat cinci zile mai tarziu.

A fost înregistrat cel de-al treilea deces provocat de noul coronavirus la nivelul județului Teleorman. Din primele date, este vorba despre un bărbat din Roșiorii de Vede, cu vârstă de peste 60 de ani, care era internat la Spitalul Victor Babeș din București. Informația a fost confirmată de autoritățile roșiorene. Se pare că bărbatul avea condiții medicale preexistente și nu a trecut prin Spitalul Caritas, fiind dus direct la unitatea medicală din capitală.

Primul deces provocat de COVID-19 în Teleorman a fost înregistrat, pe 2 aprilie, tot la Roșiorii de Vede, în cazul unui bărbat care se întorsese din Anglia. Inițial, acesta a fost internat la Spitalul Caritas – Secția de boli infecțioase, însă a fost transferat ulterior la Spitalul Victor Babeș, unde a și decedat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.