Economie

A fost emis Ordinul de Începere și predat amplasamentul pentru realizarea proiectului “Reabilitare DN6, Alexandria-Craiova”

Astăzi a fost emis Ordinul de Începere și predat amplasamentul pentru DN 6, între km 132+435-185+230, între localitățile Mihăiești și Drăghiceni, în vederea realizării proiectului „Reabilitare DN6, Alexandria-Craiova, lot 2: 132+435-185+230-Relicitare”, între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în calitate de beneficiar, și Ozaltin Inșaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Șirketi, în calitate de anteprenor.

Potrivit CNAIR, beneficiarul a solicitat începerea, cu prioritate, a execuției lucrărilor la obiectivele de artă aflate într-o stare avansată de degradare: pod Stoenești, pasaj peste CF la Stoenești, pasaj peste CF la Dăneasa.

Antreprenorul a început lucrările în vederea amplasării Organizării de Șantier și stației de asfalt. În perioada următoare vor ajunge în șantier toate utilajele necesare și personalul necesar implementării proiectului. Durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.