Eveniment

A fost aprobată lista priorităților la repartizarea locuințelor din blocul ANL “Modern”, destinate medicilor

Consilierii locali alexănderni, întruniți în ședință extraordinară marți, 15 ianuarie, au adoptat proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea listei de repartizare a locuințelor destinate închirierii în mod exclusiv unor tineri specialiști din sănătate situate în blocul G, str. Ion Creangă, construite prin Agenția Națională pentru Locuințe, în municipiul Alexandria.

Concret, se arată în actul administrativ, atât familii, cât și persoane singure, angajați ai Ministerului Sănătății, vor primi apartamente sau garsoniere în blocul ANL “Modern”.

„Potrivit Protocolului de predare-primire a obiectivului de investiții „Locuințe pentru tineri, destinate închirierii – specialiști din sănătate, amplasament – Zona Modern, str. Ion Creangă, Municipiul Alexandria, Județul Teleorman” (…) urmează a se repartiza un număr de 14 unități locative specialiștilor din sănătate”, se arată în expunerea de motive.

Din cele 30 de unități locative din blocul ANL “Modern”, 16 unități locative au fost deja distribuite Ministerului de Interne, în timp ce alte 14 au revenit Ministerului Sănătății

Blocul cu locuințe de serviciu a fost preluat de Primăria Alexandria de la Ministerul Afacerilor Interne în anul 2006, în stadiu de construcție, iar apoi a fost vândut unei firme private, în baza unui contract, pentru a fi finalizat.

Pentru că firma respectivă nu a respectat contractul, Primăria a recuperat imobilul după mai mulți ani de procese, iar apoi a fost inclus în programul ANL pentru a fi finanțată finalizarea lucrarilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.