Eveniment

A apărut cea care şi-a abandonat copiii la poarta Spitalului Judeţean Alexandria

Sâmbătă, 8 decembrie 2018, o femeie anunţa printr-un apel la 112 că doi copii  sunt abandonaţi la poarta Spitalului Judeţean Alexandria. Ulterior, s-a stabilit că micuţii au vârstele de şapte luni, respectiv un an şi jumătate. Vestea a stârnit un val de indignare, în special pe reţelele de socializare, iar poliţia a declanşat căutările în vederea descoperirii celei care poartă, impropriu, titlul de mamă. Astfel, aceasta a apărut în cursul zilei de azi. Mai precis, femeia care i-a abandonat pe copii se numeşte Lenuța Călin, are 24 de ani, este din Iași și a ajuns în Alexandria venind după un băiat pe care îl cunoscuse în urmă cu câteva luni pe Facebook. Relaţia celor doi nu s-a dovedit una trainică, tânărul cerându-i să plece. Ieşeanca a fost, însă, descurcăreaţă şi a găsit repede un înlocuitor pentru tânărul care tocmai o alungase. Astfel că, și-a luat copiii și s-a mutat la un alt bărbat, în satul Purani, comuna Vitănești. Dar, la puţin timp, Lenuţa l-a anunţat şi pe acesta că a plecat, iar copiii sunt “undeva, unde e bine…”, referindu-se la abandonul pe care aceasta tocmai îl comisese, lăsându-i pe micuţi în frig. Ce vor decide autorităţile în cazul micuţilor, vom afla, probabil, în perioada următoare.

20 Comments

  1. Rusime sa ti fie,scarba.

  2. Degeaba dați in ea, nu are prea mult discernământ! Provine dintr-o familie dezorganizată, probabil, a venit hai – hui de prin Moldova, nu a avut cine s-o învețe! Ma mira însă, un lucru, copiii sunt foarte bine ingrijiti, grași și bucalati, deci nu ar fi o mama chiar atât de rea! E vorba doar de o chestiune de timp, sunt sigura ca a suferit o depresie post natală! Care se poate manifesta in toate felurile posibile!

  3. M-a întreb oare câți dintre voi i-ați fii întind o mâna dacă femeia ar fi cerut ajutorul vostru 🤔

  4. Ce urat….cum sa judeci si sa jignesti o persoana doar dupa niste poze s-au vorbe spuse pe fb…..cred ca cel mai frumos ar fi fost sa ii oferiti niste sfaturi s-au o vorba buna si calda…….societatea noastra care ma uimeste pe zi ce trece cu ce persoane sunt in ea. Va urez Sarbatori îmbelsugate si pline de iubire si liniste sufleteasca pentru aproapele sau!!!!!! 🤗🤗🤗😇😇😇😇😉😉😉

  5. O nenorocita asta nu se poate numi mama are sa caute iubiți păcat de sufletele alea micuțe și nevinovate

  6. Nenorocita de femeie trebuia sa mori !O finta scarboasa ca tine nu trebuia sa traiasca!!

  7. Un specimen pe care l-aș rade după fața pământului, cum să faci așa ceva nici animalele nu își lasă puii!😥

  8. O nenorocita ….

  9. Huiduhaaaa la balamuc cu ea

  10. Hal..de mama ..asta nu poate fi numita mama..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.