Eveniment

A ajuns în arestul poliției, după ce și-a lovit fiica și a încălcat ordinul de protecție

Un bărbat de 40 de ani, din Roșiori de Vede, a ajuns în arestul poliției, după ce a încălcat ordinul de protecție emis de oamenii legii împotriva sa, pentru că și-a lovit fiica, o adolescentă de 16 ani.

Poliția Teleorman transmite că bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, și-ar fi lovit fiica în seara zilei de marți, 15 iunie, iar în urma verificărilor efectuate și ca urmare a completării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Miercuri, 16 iunie, bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, prezentându-se la adresa la care locuiește fiica sa, motiv pentru care împotriva acestuia a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție, a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Municipiului Roșiori de Vede.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.