Eveniment

Trei bărbați din Buzescu, reținuți de oamenii legii pentru infracțiuni de furt, înșelăciune și distrugere comise pe raza a trei județe

Trei bărbați din Buzescu, cu vârste cuprinse între 35 și 41 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt, înșelăciune și distrugere, atât pe raza județului Teleorman, cât și în Giurgiu și Mehedinți, au fost reținuți de oamenii legii, transmite Poliția Teleorman.

Potrivit sursei citate, la începutul lunii februarie, cei trei au înșelat un bărbat din Moșteni, căruia i-au vândut un cazan de țuică, din tablă, dar despre care au susținut că este din curpu. Bărbatul le-a dat celor trei 3.000 de lei pe cazanul din tablă, dar cum banii nu au fost suficienți, bărbații au plecat și cu cazanul din cupru pe care omul îl avea în gospodărie.

De asemenea, oamenii legii au constatat, în urma cercetărilor, că cei trei bărbați ar fi comis mai multe infracțiuni de înșelăciune, distrugere și furt calificat pe raza județelor Teleorman, Giurgiu și Mehedinți, fapt ce a condus la reunirea cauzelor.

Cei trei suspecți au fost identificați marți, 23 iunie, pe raza județului Giurgiu, conduși la sediul Poliției Orașului Videle pentru audieri, ulterior fiind efectuate percheziții la domiciliile acestora din comuna Buzescu, de unde au fost ridicate în vederea cercetărilor mai multe bunuri care fac obiectul cauzei, precum și bani a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Împotriva acestora a fost dispusă măsura reținerii, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.