Eveniment

96 de cazuri de infecție cu noul coronavirus la nivelul județului/ Fără cazuri noi în focarul de la Mereni

96 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate la nivelul județului Teleorman până joi, 23 aprilie, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Pentru miercuri, 22 aprilie, pentru județul Teleorman au fost raportate 95 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, așadar, în ultimele 24 de ore, un singur caz de infecție cu SARS-CoV-2 a fost confirmat în județ.

Și, dacă la nivelul județului, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus se apropie de o sută, vești mai bune vin de la Mereni, unde există un focar cu 15 cazuri confirmate, între care și cei patru membri ai familiei de la Tabăra Dunărica. Primarul de la Mereni, liberalul Sergiu Stoenescu spune că în focarul din localitate nu au mai fost confirmate cu noul coronavirus alte persoane în afara celor cunoscute deja și că, din câte știe, în spitale mai sunt internate “4-5 persoane”.

Potrivit unor surse, printre personele vindecate din focarul de la Mereni este și un copil de doar două luni, care a fost internat la o unitate medicală din București. De altfel, majoritatea persoanelor de la Mereni confirmate pozitiv de testele pentru infecția cu SARS-CoV-2 au fost internate în unități spitalicești din capitală.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.