Eveniment

9 persoane și-au pierdut viața, pe drumurile din județ, de la începutul anului; alte 6 au fost grav rănite

Nouă persoane și-au pierdut viața, de la începutul anului, în accidente rutiere produse pe drumurile din județ, iar alte șase au fost grav rănite, potrivit Biroului de presă al IPJ Teleorman. De asemenea, în perioada menționată, alte 131 de persoane au suferit vătămări ușoare, în urma accidentelor rutiere, mai arată sursa citată.

Cele mai frecvente cauze generatoare ale accidentelor rutiere sunt, conform polițiștilor teleormăneni, neacordarea de prioritate vehiculelor, alte preocupări de natură să distragă atenția în timpul mersului, precum și viteza neadaptată condițiilor de drum.

De altfel, numai în cursul zilei de luni, oamenii legii au depistat doi bărbați care au condus autoturisme pe drumurile publice, deși nu aveau acest drept, motiv pentru care au fost întocmite dosare penale. Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au depistat un bărbat de 59 de ani, din București, care conducea un autoturism pe VO6F, pe raza localității Alexandria, având exercitarea dreptului de a conduce suspendată din data de 5 aprilie. De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roșiori de Vede au depistat un bărbat în vârstă de 70 de ani, tot din București, care conducea un autoturism pe DE 70, deși nu avea dreptul de a conduce autoturisme pe teritoriul României, având permis de conducere emis de autoritățile canadiene.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.