Eveniment

89 de intervenții ale paramedicilor SMURD Teleorman, în două zile

Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “A.D. Ghica” al județului Teleorman au participat, în două zile, la un număr de 103 misiuni. Potrivit reprezenanților ISU, din numărul total de intervenții, 89 au fost ale paramedicilor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, inclusiv la pacienții suspecți/confirmați cu virusul SARS CoV – 2, șapte incendii (dintre care trei izbucnite la case de locuit din localitățile Cosmești, Măldăeni și Merenii de Sus și patru incendii de vegetație uscată și resturi menajere) și o misiune salvare persoană prinsă sub dărâmături în localitatea Roșiorii de Vede.

“De asemenea, colegii noștri au acționat la șase evenimente rutiere produse în localitățile Roșiorii de Vede, Alexandria, Videle, pe DN 65A între localitățile Troianul și Roșiorii de Vede, DN 65A localitatea Cucuieți și DN 65E între localitățile Troianul și Roșiorii de Vede. La aceste accidente rutiere, pompierii militari teleormăneni au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență, https://fiipregatit.ro.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!”, transmite ISU Teleorman.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.