Social

87% dintre elevii înscriși în școlile din județ s-au prezentat la Evaluarea Națională de la finalul clasei a II-a

87% dintre elevii înscriși în școlile din Teleorman s-au prezentat, în perioada 25-27 mai, la Evaluarea națională a elevilor la finalul clasei a II-a, potrivit cifrelor Inspectoratului Școlar Județean.

La prima probă, respectiv cea de Limba Română – scris, în unitățile de învățământ din județul Teleorman, au fost înscriși 2.264 elevi, dintre care 1.980 de elevi au participat la evaluare, iar 284 au absentat. De asemenea, la proba de Limba Română – citit, care a avut loc pe data de 13 mai, au fost înscriși 2.264 de elevi din județ, dintre care 1.986 de elevi au fost prezenți și 278 de elevi absenți.

Conform calendarului aprobat, pe 27 mai, elevii de clasa a II-a au susținut proba de Matematică, pentru care, în județul Teleorman, au fost înscriși 2.264 elevi. S-au prezentat în sălile de examen 1.939 de elevi, iar 325 au absentat.

Niciun elev nu a fost eliminat pe parcursul derulării probelor de evaluare, mai arată sursa citată.

Rezultatele individuale obținute evaluare nu se afișează și nu se comunică public și nici nu se înregistrează în catalogul clasei. Rezultatele vor fi valorificate strict la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor și a părinților/reprezentanților legali asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.