Social

800 de locuri disponibile la cules de căpşuni în Spania

Monica DUMITRESCU

Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, prin serviciul EURES România sunt puse la dispoziţia persoanelor interesate 800 locuri de muncă vacante (500 de femei şi 150 de cupluri) în Spania, pentru muncă sezonieră, la recoltat căpşuni. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, nu se solicită experinţă şi nici cunoaşterea unei limbi străine.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, iar data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în  şase zile. Ziua a şaptea este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Selecţia va avea loc în trei locaţii din ţară: Vaslui (jud. Vaslui), Slobozia (jud. Ialomiţa) şi Râmnicu Vâlcea (jud. Vâlcea), în perioada 13-16 decembrie 2016.

Persoanele care doresc să participe la selecţie trebuie să fie înscrise în baza de date EURES. Documentele necesare înscrierii în baza de date sunt: carte de identitate, CV model Europass, adeverinţa de la medicul de familie cu mentiunea “apt pentru muncă sau clinic sănătos”.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.