Social

800 de locuri de muncă la cules de căpşuni în Spania

Monica DUMITRESCU

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman prin serviciul de ocupare EURES România oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania pentru muncă sezonieră în agricultură. Sunt solicitate persoane apte pentru muncă la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18 – 40 ani, pentru recoltarea căpşunilor, campania 2017. Nu se solicită experinţă.

Potrivit reprezentanţilor AJOFM Teleorman, durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi (nu există posibilitatea cazării solicitanţilor bărbaţi în cadrul firmei).

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Teleorman din Alexandria, strada Dunării, nr. 1, et. II, camera 205, tel 0247/310155.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.