Social

800 de locuri de muncă la cules de căpşuni în Spania

Monica DUMITRESCU
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 locuri de muncă sezoniere în agricultură la cules de căpşuni, în Spania.
Oferta se adresează persoanelor apte pentru munca la câmp (se acceptă şi cupluri), nefiind necesară o experienţă anterioară în agricultură.
Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.
Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, cu următoarele documente: copie carte identitate, CV EUROPASS, adeverinţă medicală cu menţiunea “apt pentru muncă”.
Pentru această ofertă de muncă se vor organiza burse în mai multe judeţe din ţară: Vaslui – 13 decembrie 2016; Ialomiţa- 14 decembrie 2016; Vâlcea – 15-16 decembrie 2016.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.