Social

78 de persoane vulnerabile din Lunca au beneficiat de consultații gratuite din partea Crucii Roșii Teleorman

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 𝐝𝐞 𝐁𝐢𝐧𝐞 a Crucii Roșii Teleorman a ajuns duminică, 16 octombrie, în localitatea Lunca, unde 78 de persoane vulnerabile au beneficiat de consultații medicale gratuite.

Într-un interval de 8 ore, prin intermediul „Caravanei de Bine”, în cabinetele medicale au fost efectuate 222 de consultații, dintre care 76 de măsurare a parametrilor fiziologici, 66 au fost de cardiologie, 62 de optometrie, iar de planificare familială – 18.

“Mulțumim d-nului doctor cardiolog Cristian Frăsineanu, d-nei doctor Monica Cuclea și d-nului optometrist Mihai Dragomir pentru implicarea în acțiunile de voluntariat ale filialei Teleorman de Cruce Roșie.

Felicitări tuturor celor 23 de voluntari de Cruce Roșie implicați în această acțiune „maraton”, voluntari care au hotărât să își petreacă duminica liberă alături de oameni, făcând fapte bune.

De implicarea comunității depinde BINELE acesteia, comunitatea din Lunca fiind alături de Crucea Roșie Teleorman atât prin voluntarii săi de Cruce Roșie, voluntari foarte dedicați cât și prin conducerea acesteia. Am primit susținere atât de la nivelul primăriei Lunca, cât și de la nivelul Școlii Gimnaziale din localitate, aceștia punându-ne la dispoziție toate cele necesare pentru o acțiune de succes în folosul comunității lor”, informează reprezentanții Crucii Roșii Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.