Eveniment

7 persoane reținute pentru furt de combustibil din conductele OMV Petrom

Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de 7 persoane din județele Argeș și Teleorman, acestea fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat” și “complicitate la furt” în formă agravată, iar la data de 29 iulie 2016 a sesizat Judecătoria Videle cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În ordonanța procurorilor se arată că, în perioada martie 2016 – iulie 2016, Soare Alexandru, Nedelea Constantin, Nedelea Adrian, Funie Constantin Costel, Ștefana Cristi Constantin au sustras diferite cantități de țiței din habele de la sondele petroliere aparținând societății SC OMV Petrom SA, situate în extravilanul localității Popești, județul Argeș. Aceștia au sustras țițeiul cu ajutorul paznicilor Pavel Ionuț Marian și Iordăchiță Paul, aceștia fiind cercetați pentru complicitate la furt.

În urma perchezițiilor la domiciliul inculpaților, anchetatorii au găsit bidoane goale ce aveau urme de produs petrolier, circa 2.524 litri combustibil petrolier, precum și alte bunuri folosite la comiterea faptelor.

Cantitățile de combustibil erau folosite pentru alimentarea propriilor utilaje, dar și spre vânzare altor persoane. În prezent, cei 7 au fost reținuți pentru 30 de zile, cercetările fiind extinse și în cazul altor persoane. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.