Social

652 de teleormăneni, confirmați cu COVID-19 în ultimele două săptămâni / Cele mai multe cazuri, în Alexandria

În ultimele două săptămâni, în Teleorman au fost confirmate 652 de cazuri de îmbolnăviri de COVID-19, cele mai multe fiind înregistrate în municipiul reședință de județ, Alexandria – 195, așa cum ar fi și de așteptat, având în vedere că este localitatea cu cea mai mare populație. Rata de incidență este de 4.01 cazuri la mia de locuitori, a doua după comuna Vedea, care înregistrează, la 29 martie, cea mai mare incidență – 5.35.

Cu o rată de incidență cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori mai sunt localitățile Scrioaștea – 3.92, Bujoru – 3.91, Mavrodin – 3.54 și Necșești – 3.28.

Pe de altă parte, în 15 dintre unitățile administrativ-teritoriale ale județului Teleorman nu a fost confirmată nicio îmbolnăvire în ultimele 14 zile, 47 dintre localități având o rată de infectare mai mică de 1 caz la mia de locuitori.

Conform cifrelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Teleorman, rata de incidență la nivelul județului este de 1.85 la mie, în 24 de ore fiind efectuate 61 de teste RT-PCR, iar 10 persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19. În ceea ce privește gradul de ocupare a paturilor destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19 din spitalele din Teleorman, acesta este de 14,97%, ceea ce înseamnă 57 de persoane internate pe secții, dintre care 4 sunt copii. La ATI sunt internați 2 pacienți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.