Social

65 de localități din județ au rata de incidență zero / 134 de teleormăneni, infectați cu noul coronavirus în ultimele 14 zile

Conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Teleorman, actualizate la data de 29 august, municipiul Turnu Măgurele înregistrează cele mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus în ultimele 14 zile, respectiv 30, în timp ce rata de incidență cumulată a ajuns la 1.10. În ceea ce privește celelalte municipii și orașe din Teleorman, Alexandria se clasează pe următorul loc, cu 20 de cazuri confirmate în ultimele două săptămâni și o rată de incidență de 0.41, municipiul Roșiorii de Vede a avut 7 infectări în aceeași perioadă, orașul Videle – 7, în timp ce la Zimnicea s-au raportat doar 2 cazuri.

La nivelul localităților rurale, comuna Salcia înregistrează, în continuare, cea mai mare rată de incidență cumulată a cazurilor de infectare cu SARSCoV-2, respectiv 2.99, în ultimele 14 zile fiind confirmate 7 cazuri. De asemenea, în comuna Buzescu au fost raportate 9 cazuri, rata de incidență fiind de 2.14, în timp ce pentru alte 25 de localități rurale, rata de incidență este cuprinsă între 1.69 și 0.21, iar pentru 65 de comune nu au fost înregistrat niciun caz de infectare cu noul coronavirus.

Potrivit informațiilor oficiale, 134 de teleormăneni au fost confirmați pozitiv în ultimele 14 zile, rata de incidență la nivelul județului ajungând, astfel, la 0.37 cazuri la mia de locuitori.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.