Eveniment

COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicat de presa

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

MANAGEMENTUL DESEURILOR

Proiect nr.  C3I1B0122000132

            Unitatea Administrativ Teritoriala Municipiul Rosiori de Vede, in calitate de beneficiar al finantarii nerambursabile, a demarat procedura de implementare a proiectului intitulat „CONSTRUIREA A 31 DE INSULE ECOLOGICE DIGITALIZATE ÎN MUNICIPIUL ROȘIORI DE VEDE”, Proiect nr. C3I1B0122000132 finantat prin Planul National de Redresare si Rezilienta, in cadrul apelului de proiecte Apel nr. PNRR/2022/C3/S/I.1.B, Pilonul 1- Tranzitia Verde, Componenta C3: Managementul Deșeurilor, Investiția I1. Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemelor de management integrat al deșeurilor municipale la nivel de județ sau la nivel de orașe/comune, Subinvestiția I1.B “Construirea de insule ecologice digitalizate”.

            Proiectul are ca obiectiv specific dezvoltarea unui management al deșeurilor eficient, prin suplimentarea capacităților de colectare separată, pregătire pentru reutilizare și valorificare a deșeurilor în vederea continuării procesului de conformare cu prevederile directivelor specifice și a tranziției la economia circulară. In cadrul proiectului este prevazuta  accelerarea procesului de extindere și modernizare a sistemelor de gestionare a deșeurilor în România cu accent pe colectarea separată, măsuri de prevenție, reducere, reutilizare și valorificare în vederea conformării cu directivele aplicabile și tranziției la economia circulară.

Valoarea totala a proiectului este de 1.525.045,00 lei echivalentul  a 310.000 euro la care se adauga TVA aferent cheltuielilor eligibile in valoare de 289.758,55 lei.

Perioada de implementare a proiectului nu va depasi data de 31.12.2024.

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, finantat din fonduri europene prin Planul National de Redresare si Rezilienta al Romaniei si din fonduri nationale.

https://mfe.gov.ro/pnrr/https://www.facebook.com/PNRROficial/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.