Eveniment

63 de voluntari, pregătiți să intervină alături de pompierii militari teleormăneni

Un număr de 63 de voluntari au trecut prin programul de pregătire derulat la nivelul ISU „A.D. Ghica” Teleorman – „Salvator din Pasiune”, iar acum au dobândit cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a fi salvatori de încredere în cadrul comunităților din care fac parte.
În data de  05 decembrie este marcată Ziua Internațională a Voluntariatului, ocazie cu care reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman transmit un mesaj celor care au decis să se alăture salvatorilor teleormăneni: „5 Decembrie este o zi a recunoștinței, dedicată tuturor voluntarilor care, prin compasiune, grijă și dragoste nemăsurată pentru cei din jur, își alocă din timpul lor pentru a crea o lume mai bună.
Să fii voluntar înseamnă să ajuți, fără a aștepta nimic în schimb, să faci gesturi mici, dar importante pentru societate, să te implici în activități benefice pentru oamenii din comunitatea ta sau pentru mediul înconjurător.
63 de voluntari sunt acum alături de pompierii militari teleormăneni, pregătiți să vină în ajutorul celor aflați în dificultate, să acorde primul ajutor calificat ori să intervină pentru stingerea incendiilor, ca membri ai echipajelor specializate din cadrul I.S.U.” A. D. Ghica” al județului Teleorman.
În fața acestor voluntari și a tuturor celor care și-au asumat acest rol măcar o dată în viață, ne înclinăm, le mulțumim că sunt alături de noi și le urăm “LA MULȚI ANI!” plini de realizări și fapte bune!
Ne mândrim cu voi, dragi voluntari teleormăneni și vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți!”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.