Eveniment

6 pompieri militari de la ISU Teleorman și 6 de la ISU Mehedinți au încheiat stagiul de perfecționare pentru identificarea fenomenelor termice

Astăzi, în Poligonul de Antrenament și Pregătire de Specialitate din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle, 12 pompieri militari – 6 de la ISU Teleorman și 6 de la ISU Mehedinți – au încheiat stagiul de perfecționare pentru identificarea fenomenelor termice, activitate desfășurată pe perioada a patru zile.

“Salvatorii s-au dedicat îmbunătățirii abilităților și familiarizării cu tehnici și strategii avansate în identificarea fenomenelor termice. Această activitate a reprezentat o oportunitate valoroasă pentru dezvoltarea competențelor lor și pregătirea pentru intervenții eficiente în cazul incendiilor și a pericolelor asociate.

Stagiul IV de perfecționare pentru identificarea fenomenelor termice a oferit pompierilor noștri cunoștințe de ultimă oră și tehnici specializate. Suntem mândri de angajamentul și dedicarea acestor profesioniști și suntem încrezători că experiența acumulată îi va consolida în lupta lor nobilă de a proteja și salva vieți.

Continuăm să ne dedicăm misiunii noastre de a fi întotdeauna pregătiți să intervenim în situații de urgență!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență “A.D. Ghica” Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.