Eveniment

589 de solicitări pentru Serviciul de Ambulanță, la final de săptămână/ 38 de intervenții la conflicte și agresiuni fizice; 8 persoane găsite decedate

589 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman în intervalul vineri, 16 aprilie – luni, 19 aprilie, pentru opt persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului instituției. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi la patru accidente rutiere produse pe drumurile din județ, soldate cu nouă victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, exceptând transferurile interclinice și externările, 153 la număr, cele mai multe solicitări, respectiv 69, au fost solicitări pentru îmbolnăviri în masă. La finalul săptămânii, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanță, 54 de intervenții ale echipajelor de salvare au fost la cazuri de dureri abdominale și de spate, iar alte 38 la conflicte și agresiuni fizice.

Pe de altă parte, la final de săptămână, echipajele de salvare au fost solicitate să intervină și la 18 cazuri psihiatrice, dar și la trei cazuri de oameni căzuți în stradă.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a opt persoane, în perioada menționată. Potrivit datelor furnizate, este vorba despre șase femei, cu vârste cuprinse între 66 și 80 de ani, și doi bărbați, cu vârste cuprinse de 54 și 88 de ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.