Eveniment

577 de solicitări pentru Serviciul de Ambulanță, la final de săptămână/ 58 de intervenții la conflicte și agresiuni fizice; 8 persoane găsite decedate

577 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman în intervalul vineri, 23 aprilie – luni, 26 aprilie, pentru opt persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului instituției. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi la cinci accidente rutiere produse pe drumurile din județ, soldate cu nouă victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, exceptând transferurile interclinice și externările, 129 la număr, cele mai multe solicitări, respectiv 63, au fost solicitări pentru dureri abdominale sau de spate. La finalul săptămânii, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanță, 59 de intervenții ale echipajelor de salvare au fost la cazuri de îmbolnăviri în masă, iar alte 58 la conflicte și agresiuni fizice.

Pe de altă parte, la final de săptămână, echipajele de salvare au fost solicitate să intervină și la 27 de cazuri psihiatrice, dar și la patru cazuri de oameni căzuți în stradă.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a opt persoane, în perioada menționată. Potrivit datelor furnizate, este vorba despre cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 64 și 71 de ani, și trei femei, cu vârste cuprinse de 70 și 83 de ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.