Eveniment

560 de intervenții pentru echipajele Serviciului de Ambulanță, la final de săptămână/ Șase persoane au fost găsite decedate

560 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman în intervalul vineri, 8 ianuarie – luni, 11 ianuarie, pentru șase persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului instituției. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi la două accidente rutiere petrecute pe raza localităților Roșiori de Vede și Poeni, soldate cu trei victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, exceptând transferurile interclinice și externările, 159 la număr, cele mai multe solicitări, respectiv 66, au fost solicitări din partea unor cetățeni care au acuzat dureri abdominale sau de spate.

La finalul săptămânii, se mai arată în raportul SAJ, 31 de intervenții ale echipajelor de salvare au fost la cazuri de accidente vasculare cerebrale (AVC), iar alte 29 pentru dureri toracice.

Pe de altă parte, nouă intervenții au avut la bază conflicte ori agresiuni fizice, două intervenții au fost în cazul unor tentative de suicid, iar alte două pentru oameni căzuți în stradă

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a șase persoane, în perioada menționată. Potrivit datelor furnizate, este vorba despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 57 și 66 de ani, din localitățile Guruieni, Băduleasa, Tătărăști și Zimnicea, și două femei, de 62 și 72 de ani, din localitățile Izvoarele și Comoara.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.