Social

56 de posturi de directori şi 13 de director adjunct au rămas vacante în unităţile de învăţământ teleormănene

Monica DUMITRESCU

Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman a prezentat situaţia finală privind rezultatele concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat care funcţionează pe raza judeţului.

Potrivit datelor, pentru funcţia de director a fost publicat un număr de 142 de posturi vacante, au fost înregistrate 138 de cereri din partea a 130 de cadre didactice. În urma concursului au fost ocupate 86 de posturi şi 56 de posturi au rămas vacante, care vor fi ocupate prin detaşare în interesul învăţământului.

Pentru funcţia de director adjunct a fost publicat un număr de 31 de posturi vacante, au fost înregistrate 25 de cereri din partea a 25 de cadre didactice, 18 posturi au fost ocupate prin concurs şi 13 posturi au rămas vacante şi vor fi ocupate prin detaşare în interesul învăţământului.

Rezultatele finale ale concursului vor fi validate în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean în data de 16 decembrie 2016 şi vor fi transmise la Ministerul Educaţiei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.