Social

54,5% dintre candidaţii la concursul de titularizare din acest an au luat note peste 7 / Rezultatele finale vor fi afișate pe 11 august

54,5% dintre dascălii care au susţinut anul acesta examenul de titularizare, în Teleorman, au luat note peste 7, potrivit rezultatelor publicate pe site-ul titularizare.edu.ro. La nivelul judeţului Teleorman, s-au înscris la concurs 332 de candidaţi, însă numai 279 au fost prezenţi în sala de examen la proba scrisă. În centrele de evaluare au fost notate 253 de lucrări, întrucât lucrările a 2 candidați au fost anulate în centrele de evaluare din motive legate de nerespectarea metodologiei, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman

În ceea ce privește notele obținute, doi candidați au obținut nota 10, iar 137 de candidați au obținut note între 7 și 9,99.

Rezultatele finale ale concursului de titularizare se afișează la sediul inspectoratului școlar și pe site-ul titularizare.edu.ro, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.