Social

540 de solicitări pentru Serviciul de Ambulanță, la final de săptămână/ Cinci persoane au încercat să-și ia viața, 54 de intervenții la conflicte și agresiuni fizice

540 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman în intervalul vineri, 12 martie – luni, 15 martie, pentru 11 persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului instituției. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi la cinci accidente rutiere produse pe drumurile din județ, soldate cu șapte victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, exceptând transferurile interclinice și externările, 142 la număr, cele mai multe solicitări, respectiv 54, au fost solicitări pentru conflicte și agresiuni fizice. La finalul săptămânii, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanță, 39 de intervenții ale echipajelor de salvare au fost la cazuri de cefalee, iar alte 18 la accidente vasculare cerebrale (AVC).

Pe de altă parte, la final de săptămână, cinci persoane au încercat să-și ia viața, iar echipajele de ambulanță au fost solicitate să intervină și la 15 cazuri psihiatrice.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a 11 persoane, în perioada menționată. Potrivit datelor furnizate, este vorba despre șase bărbați, cu vârste cuprinse între 46 și 96 de ani, și cinci femei, cu vârste cuprinse între 48 și 82 de ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.