Eveniment

530 de solicitări pentru Serviciul de Ambulanță, la final de săptămână – 38 de cazuri de conflicte și agresiuni fizice

La 530 de solicitări au răspuns echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada, 9 iulie, ora 00.00 – 12 iulie, ora 08.00, dintre care nu mai puțin de 38 pentru conflicte și agresiuni fizice. De asemenea, două persoane au încercat să-și ia viața, în ultimele trei zile, iar alte două au murit înecate.

Potrivit raportului Serviciului de Ambulanță Teleorman, în intervalul menţionat, exceptând transferurile interclinice și externările, 133 la număr, cele mai multe solicitări, respectiv 78, au fost pentru dureri abdominale sau de spate. La finalul săptămânii, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanță, echipajele medicale au mai fost solicitate și la 43 de cazuri de cefalee, 42 de cazuri de tuse și probleme respiratorii minore, dar și la 20 de cazuri de accident vascular cerebral (AVC).

Tot la finalul săptămânii, echipajele de salvare au fost solicitate și la 14 cazuri de minori bolnavi, la 18 cazuri psihiatrice, precum și la cinci cazuri de oameni căzuți în stradă.

De asemenea, salvatorii au intervenit și la trei accidente rutiere, produse pe raza localităților Bragadiru, Comoara și Tătărăștii de Jos, din care au rezultat patru victime.

În schimb, pentru patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 69 de ani, și o tânără de 18 ani, nu s-a mai putut face nimic, echipajele medicale fiind nevoite să declare decesul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.