Eveniment

500 kg de deșeuri, strânse din Pădurea Vedea în prima zi a campaniei “Curățăm România”

Campania Națională “Curățăm România”, inițiată de Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor,  a început azi, 13.04.2022, în judeţul Teleorman, printr-o acțiune de ecologizare în Pădurea Vedea din Alexandria, unde au participat 50 de reprezentanţi din cadrul APM Teleorman, GNM CJ Teleorman, SGA Teleorman, Direcţia Silvică Teleorman şi ANANP-Serviciul Teritorial Teleorman.

“Campania Națională “Curățăm România” este despre inițiativă, dorința de a arăta că se poate, despre puterea exemplului și grijă față de județul în care locuim. Astfel, împreună cu voluntarii prezenţi la acţiune am reuşit să strângem aproximativ 500 kg deşeuri.

Prin acţiunile organizate dorim să schimbăm percepția și atitudinea instituțiilor, a factorilor de răspundere și a cetățenilor din localităţile în care va avea loc campania. Dorim să-i responsabilizăm și să-i implicăm activ pe toți cei care ne vor fi parteneri sau beneficiari ai campaniei, în scopul colectării selective a deșeurilor abandonate și pentru predarea acestora într-un mod corect și prietenos cu mediul.

Împreună suntem și mai puternici. De aceea, așteptăm alături de noi voluntari din toate localităţile judeţului ce urmează să fie ecologizate, să arătăm că ne pasă de mediul în care trăim, ne pasă de sănătatea noastră”, au transmis reprezentanții APM Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.