Eveniment

5 posturi vacante de polițist de frontieră la Zimnicea

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră Giurgiu organizează concurs pentru ocuparea a 5 posturi vacante de agent de poliție în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Zimnicea. Posturile vor fi ocupate prin încadrare directă și sunt prevăzute cu specialitatea supravegherea și controlul trecerii frontierei, respectiv ture serviciu.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 30 septembrie 2021, ora 14.00, online, la adresa de e-mail cariera.itpfgiurgiu@igpf.ro. În următoarea zi lucrătoare, ulterioară transmiterii dosarului de recturare, candidaților li se va transmite un e-mail de confirmare, însă, în situația în care nu primesc confirmarea, aceștia trebuie să se adreseze Serviciului Resurse Umane, la numărul de telefon 0246/213640 int. 26022/26021.

Concursul va consta în desfășurarea a două probe, respectiv proba de evaluare a performanței fizice, ale cărei dată, oră și loc de desfășurare vor fi stabilite în funcție de numărul candidaților înscriși și vor fi comunicate prin postarea unui anunț pe pagina de internet a Poliției de Frontieră Române – www.politiadefrontiera.ro/ro/giurgiu, Secțiunea Carieră, și proba scrisă, care va avea loc în data de 23.10.2021.  Aceasta va consta fie în redactarea unei lucrări, fie în rezolvarea unui test-grilă, însă, și în acest caz, ora și locul de desfășurare vor fi transmise ulterior, în funcție de numărul candidaților înscriși.

De menționat, că eventualele modificări legate de organizarea concursului nu le vor fi comunicate personal candidaților, aceștia având obligația de a se informa prin verificări repetate ale paginii de internet a instituției.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.