Eveniment

5 kilograme de droguri de risc, ridicate de polițiștii teleormăneni

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Teleorman, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat 5 kilograme de cannabis, dintr-un autoturism oprit în trafic. Cele două persoane care transportau drogurile au fost conduse la audieri.

Potrivit IGPR, la data de 25 iulie 2016, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorilor  D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, au interceptat în trafic, în municipiul Alexandria, un autoturism în care se aflau două persoane pe care le bănuiau de trafic de droguri.

În urma controlului, din autoturism, polițiștii au ridicat o cutie din carton în care erau doi saci care conțineau 5 kilograme de fragmente vegetale de cannabis – inflorescențe de culoare verde-olive.

Cele două persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, pentru audieri și dispunerea  măsurilor legale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.