Eveniment

5 accidente rutiere, soldate cu 9 victime, în week-end

La finalul săptămânii trecute, echipajele Serviciului Județean de Ambulanță au intervenit pentru preluarea a 9 victime rezultate din 5 accidente rutiere.

Potrivit SAJ Teleorman, accidentele au avut loc la: Scurtu Mare, soldat cu o victimă, respectiv un pieton, o femeie în vârstă de 75 de ani, la Turnu Măgurele, 2 victime, la Alexandria, o victimă, pieton, un copil de 6 ani, la Târnava, 4 victime, din care două în stare foarte gravă și un altul la Alexandria, soldat cu o victimă.

Potrivit IPJ Teleorman, femeia în vârstă de 75 de ani de la Scurtu Mare, a coborât dintr-un microbuz și, din neatenție, și-a prins haina în ușa autovehicului, șoferul nu a observat și a pornit, târând femeia circa un metru, suficient cât să-i provoace acesteia serioase traumatisme la coapsă, bazin și membre. Inițial, femeia a fost transportată la SJU Alexandria, însă, traumatismele fiind destul de severe a fost transportată de la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca. Cel de-al doilea accident în care a fost implicat pieton, s-a petrecut în Alexandria, în zona 1 Mai. Un șofer de 61 de ani, care circula regulamentar, a accidenat un băiat de 6 ani care a traversat brusc strada, prin loc nepermis, nefiind supravegheat de cineva. Băiatul s-a ales cu un traumatism la mână și a fost transportat la spital. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.