Eveniment

47 de misiuni pentru pompierii militari, în 24 de ore; șase pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19

Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au intervenit, în 24 de ore la 47 de evenimente, dintre care 28 au fost misiuni ale paramedicilor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, transmit reprezentanții instituției.

Potrivit sursei citate, alte două intervenții au fost la două accidente rutiere, unul în orașul Zimnicea, unde un autoturism a intrat într-o conductă de gaze, pe care a rupt-o, iar celălalt pe raza localității Tătărăștii de Sus, cu un autotren care a părăsit spațiul carosabil. În ambele situații, pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și asistența medicală pentru persoanele implicate.

De asemenea, pompierii militari au intervenit, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Moșteni.

Totodată, echipajele ISU Teleorman au efectuat și șase transporturi de persoane confirmate/suspecte COVID 19 către unitățile spitalicești; șase misiuni de decontaminare ale autospecialelor de intervenție folosite la transportul persoanelor confirmate cu noul coronavirus, precum și patru activități de informare a populației cu privire la măsurile ce trebuie respectate pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.