Social

44 de absolvenţi au fost angajaţi la Bursa locurilor de muncă organizată la sfârşitul lunii septembrie

bursaLa sfârşitul lunii septembrie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman a organizat Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Astfel, pe 25 septembrie, la Casa de Cultură din Alexandria, precum şi la sediile Agenţiilor locale din Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele, 700 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă s-au întâlnit cu cei 35 de agenţi economici participanţi, din totalul de 1.110 agenţi economici contactaţi.

În urma întâlnirii, 121 de absolvenţi au fost selectaţi în vederea participării la interviuri, în timp ce 6 persoane au fost încadrate, pe loc, în ziua Bursei.

Potrivit reprezentanţilor AJOFM Teleorman, după evaluarea finală făcută la o lună de la data desfăşurării bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, s-a constatat că 44 de absolvenţi aufost angajaţi. Astfel, 7 persoane cu studii superioare şi 37 de absolvenţi cu studii medii, liceu şi postliceal, şi-au găsit un loc de muncă în domenii ca manager, consilier juridic, consultant în management, profesor, lucrător comercial, confecţioner auto, ospătar, secretară, consilier vânzări asigurări, operator calculator electronic şi reţele.

Totodată, participanţii la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi au primit informaţii referitoare la întocmirea unui CV, a unei scrisori de intenţie, participarea la un interviu, tehnici de căutare a unui loc de muncă, despre proiectele impementate la nivelul instituţiei, precum şi alte informaţii de interes public. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.