Social

436 de cazuri de COVID-19 confirmate în ultimele 14 zile, în 73 de localități din județ/ Rata incidenței de infectare ajunge la 1.21

Pentru 24 de localități din județul Teleorman rata de infectare cu noul coronavirus este zero, iar în alte 23 de comune a fost confirmat câte un singur caz de COVID-19 în ultimele două săptămâni, conform cifrelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică. 436 de teleormăneni au aflat, în ultimele 14 zile, că sunt infectați cu noul coronavirus, conform cifrelor oficiale, iar rata de incidență la nivelul județului este de 1.21, datele fiind valabile pentru ziua de luni, 8 februarie.

În ceea ce privește municipiile și orașele din Teleorman, Alexandria înregistrează o rată a incidenței de 1.99 cazuri la mia de locuitori, Turnu Măgurele o rată de 3.00, iar Roșiori de Vede o rată de 0.53 cazuri la mia de locuitori. Orașele Videle și Zimnicea înregistrează rate ale incidenței de infectare cu noul coronavirus de 1.85 respectiv 0.48 cazuri la mia de locuitori.

Pe de altă parte, conform datelor furnizate, luni, de Prefectura Teleorman, în trei dintre localitățile rurale din județ rata de infectare cu COVID-19 a depășit trei cazuri la mia de locuitori, respectiv Călmățuiu (3.42), Poroschia (3.44) și Segarcea-Vale (3.92).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.