Eveniment

430 de teleormăneni au avut nevoie de ambulanţă, la sfârşit de săptămână

ambulantaNumărul teleormănenilor care au chemat ambulanţa la sfârşitul săptămânii trecute a fost de 430 de persoane, potrivit asistentului şef al Serviciului de Ambulanţă Teleorman, Cristian Popescu. Acesta ne-a precizat că cele mai multe solicitări au venit din partea persoanelor cu afecţiuni cardiace, hipertensiune arterială sau pentru accidente vasculare cerebrale.

Durerile abdominale sau de spate au fost, de altfel, în topul urgenţelor la salvare, dar odată cu încălzirea vremii, cresc şi accidentele casnice, precum şi cazurile de violenţe comise pe fondul consumului de alcool. De altfel, vremea frumoasă este şi un bun prilej de ieşit prin parcuri şi la iarbă verde, dar şi prielnică muşcăturilor de insecte. Astfel, 5 persoane au solicitat ambulanţa la sfârşitul săptămânii pentru muşcături de animale şi înţepături de insecte.

Cât despre traumatismele suferite de teleormăneni şi pentru care a fost solicitată ambulanţa, aproximativ 50 de persoane au ajuns la spital cu diferite traumatisme suferite în urma violenţelor şi agresiunilor fizice, a căderilor şi altor accidente. Alte solicitări la ambulanţă au fost pentru 5 teleormăneni care au ajuns la spital aproape în comă alcoolică, iar alte 18 persoane, au încercat să se sinucidă. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.