Social

408 locuri de muncă sunt disponibile în evidențele AJOFM Teleorman

În evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman sunt disponibile 408 locuri de muncă pentru mai multe specializări, cât și pentru diverse studii. Datele privind locurile de muncă disponibile sunt furnizate de agenții economici din județ, a căror obligație este “să comunice agențiilor județene (…) locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora”.

Așadar, cele mai multe locuri vacante (163), din totalul precizat, sunt pentru persoanele cu studii profesionale, fiind disponibile posturi de: agent securitate, electrician, frezor universal, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, lăcătuș mecanic, operator la mașini-unelte cu comandă numerică, operator la mașini-unelte semiautomate și automate, rectificator universal, sculer matriter, strungar și sudor.

Persoanele cu studii gimnaziale au la dispoziție 123 de locuri vacante, printre care se numără asistent personal al persoanei cu handicap, confecționer-asamblor articole din textile, factor poștal, femeie de serviciu, îngrijitor animale, mecanic auto, muncitori necalificați, operator tăietor textile, preparator produse lactate, tinichigiu carosier, vânzător, vopsitor auto și zidar.

Sunt 76 de locuri vacante pentru cei cu studii liceale. Astfel, aceștia se pot angaja ca agent de vânzări, ambalator manual, agent de asigurare, casier, coafor, combiner agricol, consilier vânzări asigurări, contabil, electrician de întreținere și reparații, frizer, îngrijitor spații hoteliere, lucrător bucătărie, lucrător comercial, lucrător gestionar, manipulant mărfuri, manichiurist, metrolog, șef schimb, tâmplar universal, tractorist și vânzător.

Cât despre teleormănenii cu studii superioare, aceștia pot opta pentru cele 32 de posturi vacante, printre care se numără locuri de inginer, proiectant consilier/expert/economist, manager, asistent manager. Pe de altă parte, pentru persoanele care nu au studii, sunt disponibile 14 locuri de muncă vacante, cum ar fi îngrijitori clădiri, femeie de serviciu și paznic.

Pentru cei interesați, locurile de muncă vacante sunt actualizate în timp real și se pot consulta pe www.anofm.ro, alegând din lista sediilor “AJOFM Teleorman”, urmând, mai apoi, opțiunea “Persoane fizice” și subopțiunea “Locuri de muncă vacante”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.