Eveniment

4 teleormăneni duşi la audieri în urma descinderilor de joi, 13 august

perchezitii-DIICOTJoi dimineaţă, 15 percheziţii domiciliare, au avut loc în Teleorman, Ilfov şi Bucureşti, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste două milioane de euro, prin evaziune fiscală în domeniul medical şi în construcţii.

În Teleorman percheziţiile au constat în verificări la firme de construcţii care au emis acte false pentru firme din domeniul medical, acestea din urmă sustrăgându-se în parte, de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prin înregistrarea în contabilitate de operaţiuni fictive sau inexacte.

Nici firmele din Teleorman nu erau prea serioase, în sensul că societăţile la care au avut loc descinderile sunt firme fantomă, având ca obiect de activitate construcţiile, însă nu prea au prestat în domeniu… decât pe hârtie. În urma descinderilor de joi, au fost puse în executare 18 mandate de aducere, din Teleorman 4 persoane, martori, fiind conduse la audieri la Bucureşti. (C.P.)

2 Comments

  1. haiducul mioritic

    Probabil au fost vizati cei care nu au cotizat in campanie.din ce cauza firmele care practica acte de comert nu sunt vizate???Acolo pluteste evaziunea si sunt protejati pe plan intern,deoarece dau procente pt. a scapa de controale.

  2. nu vad pe nimeni interesat de hotiile din spatiul medical si il avem la mansa ministerului sanatatii pe compatriotul nostru Baniciooooooiu sa traiasca, dar sa ne si obrojeasca . acolo de sus nu se vede uscaturile din padure?Alooooo guvernanti se fura perfuziile sistemului sanitar . ba popor dobitoc va intereseaza numai politica ,a denuntat cineva un vecin care s-a imbogatit peste noapte asa e in America tampitilor dar nu reclamatii de doi lei ca nu ti-a dat comersantul din colt pe datorie ca nu i-ai platit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.