Eveniment

37 de absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție, încadrați la Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman

37 de agenți de poliție, absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, își încep activitatea la Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman.

Astăzi, 10 aprilie 2023, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a avut loc procedura de repartizare pe funcții a 37 de absolvenți ai școlii de agenți de poliție, promoția aprilie 2023.

Specializările în care vor profesa noii polițiști sunt ordine publică, criminalistică și investigații criminale. 11 polițiști își vor desfășura activitatea în mediul urban și 26 în mediul rural.
“Cu forțe proaspete și cu mult entuziasm, 37 de tineri, absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, se alătură polițiștilor teleormăneni, urmând să-și desfășoare activitatea pentru apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății și pentru respectarea ordinii și liniștii publice.
Noii polițiști vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență și se vor implica în rezolvarea problemelor comunității  în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea.
Dornici să își ocupe locurile atribuite și să pună în aplicare cunoștințele dobândite în anul de studii, pentru a acoperi nevoia de personal existentă, 35 dintre aceștia vor fi repartizați în structurile de ordine publică, atât în mediul urban, cât și în mediul rural, în funcție de media obținută la examenul de absolvire, unul va fi repartizat în cadrul structurii  criminalistică și unul în cadrul structurii de investigații criminale.
În numele întregului colectiv al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, conducerea inspectoratului le urează bun venit noilor colegi și succes în cariera de polițist, asigurându-i de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru a-și putea exercita în mod corespunzător misiunile încredințate, profesia aleasă fiind una captivantă, plină de provocări care implică profesionalism, seriozitate, onestitate, fermitate și integritate. Succes în carieră!”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.